Lutefisklag på Brunes

Jensen og Hellstrøm i sving
Bodil og Anita har full kontroll.
Vi var 18 til bords.
God mat og trivelig samvær.

Fredag 24.november var vi samla til lutefisklag på Brunes.  Menyen var lutefisk m/potet, ertestuing, bacon, sennepssaus, sirup, sennep og brunost.   Ostekake til dessert.

Etter en litt laber interesse i starten så tok det seg opp i innspurten.  Det ble 18 påmeldte til slutt og vi i kjøkkengjengen ble litt redd for at vi ikkje skulle klare å lage lutefisk tel så mange.  Men det gikk jo aldeles flott ved hjelp av stekeovn og fiskekasseroller.  Og ho som var mest skeptisk annonserte at neste år skulle ho ha ansvaret for lutefisken. 🙂

Det ble en trivelig kveld med god mat og trivelig samvær.  Og alle mente at dette bør vi gjøre oftere.  Neste mulighet blir den tradisjonelle julemiddagen siste søndag før jul, om alt går etter planen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *