Vannproblemer

Vi har hatt mye trøbbel i forbindelse med frostskader i vinter.  Varmepumper ble skifta ut, kraner, rør og oppvaskmaskin på kjøkkenet ble skifta/reparert.  Og vi  trudde at alt va på stell.  Men nei, da fikk vi problemer med vatnet.  Det kom ikkje  en dråpe vatten og konkluderte med at vannpumpa måtte skiftes. Det ble gjort, men problemet dukka opp igjen.  Det viste seg at slangen som går ned i kummen var skada og måtte skiftes, (deler av den).  Vi hadde et visst tidspress på oss da huset skulle leies ut helga etter.  Men takket være kjapp reaksjon fra driftige medlemma og rørleggeren så va alt ordna onsdagen før.  Det hører med til historia at vi skifta varmtvannstank samtidig, den vi hadde var veldig gammel.  Takk for innsatsen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *