Evaluering dagen 2018

Trur de fleste av oss er mer enn fornøyd med årets arrangement, tatt i betraktning hvor barbert det var og hvor mye regn som kom ramlende. Vi kan samtidig håpe at mange nok savna revy og søndagsaktivitet, til at vi igjen har fullt program og ei større arbeidsliste til neste år.

Jeg lovte å komme med et referat fra oppsummeringsmøtet dagen etter Dagen, men syns ikke det er veldig mye å nevne i plenum ut over det som allerede er kommet fram i meldingstråden her.
Vi var omlag 15 frammøtte som gikk igjennom arrangementet, og noterte ned små plusser og minuser i margen på programmet, om ting det er greit å ha i bakhodet når neste års arrangement skal planlegges. Om noe kan gå ut til alle som bidro til at vi kom vel i havn, er det kanskje å minne om hvor viktig det er med oppgavefordeling innafor hvert arbeidslag, og at én har oversikt og kan koordinere oss andre. På arbeidslista er det navnene med fet skrift som har hovedansvar for sitt skift, og som gjerne kan ta en briefing med alle på skiftet når det starter, samt beholde overblikket underveis. (Det er ingen Krise om det går tomt for kaffe eller mangler te på Signalnes, at gjerder ikke er satt opp på Brunes når festen er i gang, eller at noen ordensvern jobber pal mens andre muligens mangler gjøremål – men aller enklest hadde det jo vært for alle om også slikt var på stell.)
Hyl nå endelig ut hvis ferskingen i Arr.kom. har unnlatt å fortelle noe som burde ha vært nevnt.
Ellers er det bare å se fram til Signaldalsdagan 2019. Det er et arrangement å være stolt av, selv i årets amputerte versjon, og det er gøy å være med på å få det til å skje. Jo flere vi er, jo artigere blir det!
Jelena L.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *