SIGNALDALSDAGEN 2019

I år arrangeres Signaldalsdagan lørdag 10.august! Det blir kun program på lørdag, men de som ønsker, kan som tidligere tilbringe helga i Signaldalen og benytte seg av familiecampingen på Attkjippekra.

Program for dagen:

Signalnesbua åpnet fra klokka 11:00 til 17:00.

Her blir det salg av blant annet kokt reinkjøtt, rømmegrøt, bålkaffe, vafler, brus, klappskaill og pølser. Det blir anledning for omvisning i Signalnesbua, leker for barn, gommekoking og smørkjerning.

På Attkjippekra blir det hesteridning og klankampen sparkes i gang kl.14:00.

Etter 1 år i dvale, gjenoppstår Signaldalsrevyen. Det blir 2 forestillinger, den første klokka 18:00 og den andre klokka 20:30. Forhåndssalg av revybilletter på Signalnesbua lørdag mellom klokka 11:00 og 17:00. Eventuelle resterende billetter selges i døra før forestillingene.                      PS! Ikke reserverte plasser. Det vil si at dersom du vil sitte langt fremme må du stille deg først i køen.

Etter revyen (kl. 22:00 – 02:30) blir det god gammeldags bygdefest på Brunes. Dagfinn Hansen og Eskil Løkstad Hansen spiller opp til dans.

Betaling med kontant eller Vipps. (OBS! Det er kun Telenordekning i Signaldalen)

Signaldalsrevyen 2019

Etter 1 år i dvale, gjenoppstår Signaldalsrevyen under Signaldalsdagen 10.august 2019

1.forestilling klokka 18:00

2.forestilling klokka 20:30

Forhåndssalg av revybilletter på Signalnesbua lørdag mellom klokka 11:00 og 17:00. Eventuelle resterende billetter selges i døra før forestillingene. PS! Ikke reserverte plasser. Det vil si at dersom du vil sitte langt fremme må du stille deg først i køen.

Revy kr. 200,- Revy & fest kr 350,-

Betaling med kontant eller Vipps. (OBS! Det er kun Telenordekning i Signaldalen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *