Signaldalsdagen 2019

I år arrangeres Signaldalsdagan lørdag 10.august! I år blir det kun program på lørdag, men de som ønsker, kan som tidligere tilbringe helga i Signaldalen og benytte seg av familiecampingen på Attkjippekra⛺️🚐 Kr.150,-pr. natt.

Program for dagen:
Signalnesbua åpnet fra klokka 11:00 til 17:00.
Her blir det salg av blant annet kokt reinkjøtt, rømmegrøt, bålkaffe, vafler, brus, klappskaill og pølser. Det blir anledning for omvisning i Signalnesbua, leker for barn, gommekoking og smørkjerning.

På Attkjippekra blir det hesteridning og klankampen sparkes i gang klokka 14:00.

Etter 1 år i dvale, gjenoppstår Signaldalsrevyen.  Det blir 2 forestillinger, den første klokka 18:00 og den andre klokka 20:30. Forhåndssalg av revybilletter på Signalnesbua lørdag mellom klokka 11:00 og 17:00. Eventuelle resterende billetter selges i døra før forestillingene. PS! Ikke reserverte plasser. Det vil si at dersom du vil sitte langt fremme må du stille deg først i køen.

Etter revyen (kl. 22:00 – 02:30) blir det god gammeldags bygdefest på Brunes. Dagfinn Hansen og Eskil Løkstad Hansen spiller opp til dans.💃🏼

Velkommen til Signaldalen☀️

Betaling med kontant eller Vipps. (OBS! Det er kun Telenordekning i Signaldalen)